We groeien en zoeken nieuwe collega’s!

We groeien en zoeken nieuwe collega’s!

Inscio.nl > Blog > We groeien en zoeken nieuwe collega’s!

Inscio: een tech start-up!

Inscio instrumenteert de buitenschil van vastgoed met IoT sensoren. Daarmee kunnen we de conditie van gebouwen beter monitoren dan met periodieke inspecties en ook kosteneffici├źnter beheren. Andere partijen in de bouw en vastgoed gebruiken die meetdata als basis voor een servicecontract, of het actief voorkomen van lekkages en schades.

Inscio is een echte Tech start-up, wij doen dingen anders! Wij gebruiken hard- en software om puzzels op te lossen en inzicht te bieden, op plaatsen waar nooit inzicht was. We hebben een heel duidelijk beeld van waar we heen gaan, maar de route daarheen passen we soms aan op basis van wat we meemaken. Dat noemen niet Agile of Scrum, maar logisch nadenken.