Accountmanager IoT en dataoplossingen

Inscio.nl > Accountmanager

Terug naar homepage

Accountmanager IoT en dataoplossingen

Inscio bestaat nu bijna twee jaar en het is tijd om verder te groeien! Inscio instrumenteert de buitenschil van vastgoed met IoT sensoren. Daarmee kunnen we de conditie van gebouwen beter monitoren dan met periodieke inspecties en ook kostenefficiënter beheren. Andere partijen in de bouw en vastgoed gebruiken die meetdata als basis voor een servicecontract, of het actief voorkomen van lekkages en schades.

Inscio is een echte Tech start-up, wij doen dingen anders! Wij gebruiken hard en software om puzzels op te lossen en inzicht te bieden, daar waar nooit inzicht was. We hebben een heel duidelijk beeld van waar we heen gaan, maar de route daarheen passen we soms aan op basis van wat we meemaken. Dat noemen niet Agile of Scrum, maar logisch nadenken.

Hoe ziet jouw werk er dan uit?

Jij weet wat er voor nodig is om nieuwe klanten op te sporen, ze te enthousiasmeren voor wat we doen en ze vervolgens ook binnen te halen. Je bent nieuwsgierig, gedreven en wil het beste uit jezelf halen. We werken intensief samen met een telemarketing bureau die jou helpt aan een constante stroom leads. Je haalt jouw plezier uit gesprekken met klanten en bent niet bang om je hoofd te stoten. Dat zal namelijk best wel eens gebeuren.

Jij maakt het verschil door jouw enthousiasme en drive. Klanten herkennen dat, vertrouwen jou en gunnen jou de opdracht.

Wat worden jouw taken?

Leadgeneratie (koude en warme aquisitie)

Geven van demo’s en presentaties, online en op locatie

Uitwerken voorstellen en offertes

Begeleiden van implementaties, samen met een consultant

Relatiebeheer

Bijhouden van de voortgang en jouw sales funnel in Dynamics 365

Wat verwachten we?

Minimaal 5 jaar new business sales ervaring

HBO werk en denk niveau, aangevuld met relevante (sales) trainingen

Communicatief sterk

Spreekt de Nederlandse taal vloeiend

Kennis van ICT, bedrijfsprocessen, datatoepassingen

Kennis van Bouw en Vastgoed is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

De oprichters hebben een achtergrond in IT en autosport en dat kun je overal merken. Anders dan concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Al is dat natuurlijk ook het uiteindelijke effect. We zijn gevestigd in een oude boerderij in IJsselstein, vlakbij Utrecht / in het midden van het land. We komen daar samen om ideeën uit te wisselen en nieuwe dingen te bedenken. De lijnen zijn kort en de cultuur is een tikkeltje nerdy maar ondernemend. We zijn druk met het bouwen van een leuk bedrijf en proberen daar zoveel mogelijk plezier bij te maken.

Je krijgt veel vrijheid en kan een belangrijk onderdeel zijn van onze groei. Je kan al jouw ideeën en creativiteit kwijt, zolang het maar bijdraagt aan klanten binnenhalen en klanttevredenheid.

En de voorwaarden?

32 tot 40 uur

Goed salaris

Bonusregeling OTE

Mobiele telefoon en laptop

Goede secundaire voorwaarden

Mobiliteit nntb

Meer informatie?

Interesse in deze vacature? Of staat de baan die je zoekt er niet tussen, maar wil je toch graag eens overleggen? Neem dan contact op met Jeroen van de Laar via jeroen@inscio.nl of 06-53587986!

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .