Afstudeerstage marketing en communicatie

Inscio.nl > Afstudeerstage Marketing en Communicatie

Terug naar homepage

Afstudeerstage marketing en communicatie

Inscio instrumenteert de buitenschil van vastgoed met IoT sensoren. Daarmee kunnen we de conditie van gebouwen beter monitoren dan met periodieke inspecties en ook kostenefficiënter beheren.
Klinkt goed? Nou, dat moet toch veel beter kunnen?

Jij zoekt een afstudeeropdracht waar innovatieve technologie en nieuwe verdienmodellen samen komen? Wij zoeken studenten HBO / WO die met een onderzoek de marketing en communicatiestrategie van Inscio bepalen! We hebben een heel duidelijk beeld over waar we heen gaan en wat we kunnen toevoegen voor onze klanten, maar hoe we dat het beste aan de buitenwereld kunnen vertellen moeten we veelal nog bedenken!

Samen bedenken we de opdracht die jou aanspreekt. En als de afstudeerperiode bevalt? Dan moeten we maar eens praten over een wat langer verblijf!

Wat krijg je ervoor terug?

Wij hebben een achtergrond in IT en autosport en dat kun je overal merken. Anders dan concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Al is dat natuurlijk ook het uiteindelijke effect.

We zijn gevestigd in een oude boerderij in IJsselstein, vlakbij Utrecht / in het midden van het land. We komen daar samen om ideeën uit te wisselen en nieuwe dingen te bedenken. De lijnen zijn kort en de cultuur is een tikkeltje nerdy maar ondernemend. We zijn druk met het bouwen van een leuk bedrijf en proberen daar zoveel mogelijk plezier bij te maken.

Je krijgt veel vrijheid en kan een belangrijk onderdeel zijn van onze groei. Je kan al jouw ideeën en creativiteit kwijt.

Meer informatie?

Interesse in deze vacature? Of staat de baan die je zoekt er niet tussen, maar wil je toch graag eens overleggen? Neem dan contact op met Jeroen van de Laar via jeroen@inscio.nl of 06-53587986!

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .