Afstudeerstage werktuigbouwkunde, elektrotechniek of data-science

Inscio.nl > Afstudeerstage Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek

Terug naar homepage

Afstudeerstage werktuigbouwkunde, elektrotechniek of data-science

Je zoekt een afstudeeropdracht waar innovatieve technologie en nieuwe verdienmodellen samen komen? Wij zoeken studenten die met hun onderzoek de toekomst van Inscio bepalen! We hebben een heel duidelijk beeld van waar we heen gaan, maar de route daarheen passen we aan op basis van wat we meemaken en de nieuwe ideeen die we opdoen. Dat noemen niet Agile of Scrum, maar logisch nadenken. En daar kunnen we jou goed bij gebruiken. 

Wij zoeken studenten met verschillende studierichtingen op het HBO: in werktuigbouwkunde,  elektrotechniek of data-science. Samen vinden we de opdracht die jou aanspreekt. Als bij ons afstudeert ben echt je deel van Inscio. 

En na die stage? Dan gaan we samen kijken of we dé baan voor je hebben! 

Tikkeltje nerdy

Wij hebben een achtergrond in IT en autosport en dat kun je overal merken. Anders dan concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Al is dat natuurlijk ook het uiteindelijke effect.

De lijnen zijn kort en de cultuur is een tikkeltje nerdy, maar ondernemend. We zijn druk met het bouwen van een leuk bedrijf en proberen daar zoveel mogelijk plezier bij te maken. We proberen de wereld elke dag een beetje inzichtelijker en daardoor beter te maken. 

We zijn gevestigd in een oude boerderij in IJsselstein, vlakbij Utrecht en in het midden van het land. We komen daar om ideeën uit te wisselen en toffe nieuwe dingen te bedenken.

Meer informatie?

Interesse in deze vacature? Of staat de baan die je zoekt er niet tussen, maar wil je toch graag eens overleggen? Neem dan contact op met Jeroen van de Laar via jeroen@inscio.nl of 06-53587986!

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .