IoT sensoren en data voor Infrastructuur​

Inscio.nl > Infra

Terug naar homepage

IoT sensortoepassingen voor de Infrastructuur

Inscio is gespecialiseerd in het realtime meten met sensoren, datacommunicatie en analyses voor datagestuurde inzichten en beslissingen. Wij passen deze kennis en jarenlange ervaring zowel toe voor een aantal standaardtoepassingen, als maatwerkoplossingen voor de bouw, GWW, industrie en logistiek. Hieronder staan de toepassingen beschreven waaraan onze IoT sensoren met ‘Data-as-a-Service’ belangrijke waarde kunnen toevoegen.   

Bruggen, sluizen, tunnels en wegen

Als een brug, sluis, tunnel of (vaar)weg moet worden afgesloten voor ongepland onderhoud, of het herstellen van schades, zijn de economische gevolgen altijd groot. Deze ongewenste situaties zijn te voorkomen door met IoT sensoren en ‘Data-as-a-Service’ in bijna realtime de conditie en gebruiksomstandigheden te monitoren. Het ontstaan van lekkages en scheuren snel detecteren of voorkomen, is veel goedkoper dan reparen en de gevolgen compenseren. 

Op vergelijkbare wijze is ook de verzadiging met water of zelfs doorbraak van een dijk en grondafschuiving te voorkomen. Inscio levert maatwerkoplossingen waarmee kritische GWW-assets in realtime te monitoren zijn en daardoor tijdig te repareren of te versterken.   

Sensorontwikkeling voor maatwerkinzichten

Sensoren kunnen in elke markt waarde toevoegen met realtime data en daarop gebaseerde inzichten tijdens de gehele levensduur van kostbare assets. Alleen hoe kiest u nu de beste sensoren en communicatiemethode voor uw toepassing? 

Dat is nu juist de onderscheidende specialisatie van Inscio. Wij worden graag uitgedaagd met complexe businessvraagstukken, hoofdpijn over de beste oplossing en sensorontwikkeling op maat voor IoT-toepassingen. Vervolgens maken wij de voordelen van zo’n maatwerkoplossing in de praktijk inzichtelijk met een ‘proof-of-concept’ toepassing en het doorontwikkelen ervan tot ‘data-as-a-service’.

Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .