Wooncomfort en veiligheid door zicht op kruipruimtes

Inscio.nl > Kruipruimtes

Terug naar homepage

Wooncomfort, veiligheid en gezondheid

Door grondwaterstijging, bodemverzakking en ook extreme regenbuien ontstaan in kruipruimtes in grote delen van Nederland problematische situaties.  

Schimmel en zwamvorming, optrekkend vocht, houtrot en schade aan funderingen zijn aan de orde van de dag en vroegtijdig signaleren en ingrijpen is noodzaak voordat veiligheid- en gezondsheidsrisico’s optreden.

 

Remote conditiemonitoring van kruipruimtes

Inscio levert een cloudgebaseerde oplossing voor data-acquisitie met IoT-sensoren en een LoRaWan. Deze worden ook toegepast in kruipruimtes van kantoren en wooncomplexen, voor het meten van de vochtigheidsgraad, temperatuur en luchtkwaliteit. 

IoT-sensoren communiceren elk uur, of een ander tijdsinterval, verschillende meetwaarden via een LoRaWAN. Deze combinatie verbruikt bijzonder weinig energie, waardoor het systeem jarenlang zonder onderhoud meetwaarden kan doorgeven, zonder de gebruiker of huurder daarmee lastig te hoeven vallen.  

Deze stuurt de metingen door naar een app met dashboards en grafieken, gerelateerd aan de locaties van alle sensoren. Eenvoudig en laagdrempelig te gebruiken op abonnementsbasis.

Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .