Consultant klant en techniek

Inscio.nl > Leerwerkplek Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek

Terug naar homepage

Consultant klant en techniek

Inscio bestaat nu bijna twee jaar en het is tijd om verder te groeien! Inscio instrumenteert de buitenschil van vastgoed met IoT sensoren. Daarmee kunnen we de conditie van gebouwen beter monitoren dan met periodieke inspecties en ook kostenefficiënter beheren. Andere partijen in de bouw en vastgoed gebruiken die meetdata als basis voor een servicecontract, of het actief voorkomen van lekkages en schades.

Inscio is een echte Tech start-up, wij doen dingen anders! Wij gebruiken hard en software om puzzels op te lossen en inzicht te bieden, daar waar nooit inzicht was. We hebben een heel duidelijk beeld van waar we heen gaan, maar de route daarheen passen we soms aan op basis van wat we meemaken. Dat noemen niet Agile of Scrum, maar logisch nadenken.

Hoe ziet jouw werk er dan uit?

Jij doet alles wat er nodig is om projecten bij klanten te laten slagen! Jij helpt in het verkooptraject met advies aan de klant over de projectdoelstellingen en de technische invulling om die doelen waar te maken. Na ondertekening van de offerte ga je aan de gang met het ‘onboarden’ van de klant: je zet een projectstructuur op in onze software, voegt gebruikers toe en configureert dashboards voor de eerste basisbehoeften. Ook zorg je voor een goede uitleg van de software aan de gebruiker,  zodat deze zo snel mogelijk zelf de software kunnen bedienen. Dat is namelijk ons uitgangspunt.

Je zorgt dat de juiste onderdelen op voorraad zijn en de voorraadregistratie op orde is. Vóór uitlevering zorg je dat de productie van project specifieke IoT sensoren geregeld wordt en wanneer nodig doe je de assemblage en het testwerk zelf. Veel activiteiten doen we nu nog zelf, in huis. Omdat we snel groeien moeten we onze processen automatiseren, optimaliseren en keuzes maken. We verwachten van jou dat je daarin het voortouw neemt, nieuwe processen ontwerpt en delen van het proces extern onderbrengt.

Jij maakt het verschil door jouw enthousiasme en hebt voldoende gevoel voor techniek en IT.

Wat worden jouw taken?

Adviserende rol in verkooptrajecten

Onboarding klanten

Bouwen van dashboards

Configureren software

Training / uitleg aan de klant

Voeren van een voorraadregistratie

Bestellen van onderdelen

Aansturen productie, of zelf produceren

Procesontwerp

Automatiseren van deelprocessen

Onderbrengen van processen bij derden

Wat verwachten we?

Minimaal 3 jaar ervaring in een functie waar techniek een belangrijke rol speelt

HBO werk en denk niveau.

Opleiding in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of IT (of andere relevante richting)

Communicatief sterk

Representatief

Vloeiend Nederlands

Kennis van hard- en software

Ervaring met programmeren is een pré

Ervaring met LoRa en IoT is een pré

Wat krijg je ervoor terug?

De oprichters hebben een achtergrond in IT en autosport en dat kun je overal merken. Anders dan concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Al is dat natuurlijk ook het uiteindelijke effect. We zijn gevestigd in een oude boerderij in IJsselstein, vlakbij Utrecht / in het midden van het land. We komen daar samen om ideeën uit te wisselen en nieuwe dingen te bedenken. De lijnen zijn kort en de cultuur is een tikkeltje nerdy maar ondernemend. We zijn druk met het bouwen van een leuk bedrijf en proberen daar zoveel mogelijk plezier bij te maken.

Je krijgt veel vrijheid en kan een belangrijk onderdeel zijn van onze groei. Je kan al jouw ideeën en creativiteit kwijt, zolang het maar bijdraagt aan klanten binnenhalen en klanttevredenheid.

En de voorwaarden?

32 tot 40 uur

Goed salaris

Mobiele telefoon en laptop

Goede secundaire voorwaarden

Standplaats ’t Klaphek in IJsselstein

Meer informatie?

Interesse in deze vacature? Of staat de baan die je zoekt er niet tussen, maar wil je toch graag eens overleggen? Neem dan contact op met Jeroen van de Laar via jeroen@inscio.nl of 06-53587986!

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .