Leren en werken bij Inscio

Inscio.nl > Leren en werken

Terug naar homepage

Leerwerkplek HBO Werktuigbouwkunde of Electrotechniek

Inscio heeft altijd plaats voor voor jong talent die verder willen leren maar ook praktijkervaring willen opdoen. Ga je binnenkort starten met HBO werktuigbouwkunde of elektrotechniek en wil je dat duaal doen? Wil je de doorontwikkeling van IoT sensoren ontwerpen en maken, inzichten in data krijgen met AI en algoritmen, warmteleer binnen bouwprojecten toepassen en wil je leren hoe je complexe data simpel presenteert?  

Ben jij iemand die het prettig vindt om de theorie van de Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek ook in de praktijk terug te zien? Wil je na je middelbare school niet meer de hele tijd in de schoolbanken zitten. Maar heb je ook het besef dat een HBO diploma je uitstekende kansen op de arbeidsmarkt biedt? Dan is onze leerwerkplek perfect voor jou.

Je leert alles over werktuigbouwkunde of elektrotechniek op een erkende hogeschool en je brengt deze kennis direct in de praktijk. Leren doe je namelijk voor een groot deel op je werk. 

24 uur per week werk je mee in ons en mooie is dat je op deze manier kunt studeren zonder studieschuld. Daarnaast ontvang je vanaf dag 1 salaris en worden andere zaken zoals bijles en boeken ook goed geregeld.

Tikkeltje nerdy

Wij hebben een achtergrond in IT en autosport en dat kun je overal merken. Anders dan concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Al is dat natuurlijk ook het uiteindelijke effect.

De lijnen zijn kort en de cultuur is een tikkeltje nerdy, maar ondernemend. We zijn druk met het bouwen van een leuk bedrijf en proberen daar zoveel mogelijk plezier bij te maken. We proberen de wereld elke dag een beetje inzichtelijker en daardoor beter te maken. 

We zijn gevestigd in een oude boerderij in IJsselstein, vlakbij Utrecht en in het midden van het land. We komen daar om ideeën uit te wisselen en toffe nieuwe dingen te bedenken.

Meer informatie?

Interesse in deze vacature? Of staat de baan die je zoekt er niet tussen, maar wil je toch graag eens overleggen? Neem dan contact op met Jeroen van de Laar via jeroen@inscio.nl of 06-53587986!

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .