Inscio instrumenteert de buitenschil van vastgoed met IoT sensoren

 

Inscio.nl > Over Inscio

Terug naar homepage

Tikkeltje nerdy

Wij hebben een achtergrond in IT en autosport en dat kun je overal merken. Anders dan concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Al is dat natuurlijk ook het uiteindelijke effect.

De lijnen zijn kort en de cultuur is een tikkeltje nerdy, maar ondernemend. We zijn druk met het bouwen van een leuk bedrijf en proberen daar zoveel mogelijk plezier bij te maken. We proberen de wereld elke dag een beetje inzichtelijker en daardoor beter te maken. 

We zijn gevestigd in een oude boerderij in IJsselstein, vlakbij Utrecht en in het midden van het land. We komen daar om ideeën uit te wisselen en toffe nieuwe dingen te bedenken.

Een tech start-up!

Inscio instrumenteert de buitenschil van vastgoed met IoT sensoren. Daarmee kunnen we de conditie van gebouwen beter monitoren dan met periodieke inspecties en ook kostenefficiënter beheren. Andere partijen in de bouw en vastgoed gebruiken die meetdata als basis voor een servicecontract, of het actief voorkomen van lekkages en schades.

Inscio is een echte Tech start-up, wij doen dingen anders! Wij gebruiken hard- en software om puzzels op te lossen en inzicht te bieden, op plaatsen waar nooit inzicht was. We hebben een heel duidelijk beeld van waar we heen gaan, maar de route daarheen passen we soms aan op basis van wat we meemaken. Dat noemen niet Agile of Scrum, maar logisch nadenken.

Jeroen van de Laar

Co-Founder

Jeroen heeft decennia aan ervaring met softwaretoepassingen voor de bouw-, infra- en vastgoedmarkt en een waardevol relatienetwerk. Als kartrekker van Inscio anticipeert Jeroen nu op de kansen die sensortechnologie voor de bouw biedt: vrijwel realtime remote inzicht in de conditie en het gedrag van de hele gebouwschil.

Jeroen van de Laar

Ernest Knoors

Co-founder

Ernest is een engineer en data-scientist puur sang, die de waarde van meetdata weet te vertalen naar proces- en systeemoptimalisaties. Met twintig jaar ervaring in de Formule 1 en DTM weet hij als geen ander dat data- analyses bepalen of je wint of verliest. Als mede-initiatiefnemer en -eigenaar van Inscio geeft Ernest gebouweigenaren en -beheerders meer inzicht in hun waardevolle assets.

Ernest Knoors

Klaar om data te verzamelen?

Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .