Datagestuurd asset management

 

Inscio.nl > Over Inscio

Terug naar homepage

Datagestuurd asset management

Anders dan onze concurrenten worden wij gedreven door mogelijkheden, niet door beperken van risico’s. Natuurlijk is dit ook het uiteindelijke effect, maar door onze manier van werken maken wij het leven van onze klanten gemakkelijker en komen we met oplossingen voor problemen waarvan ze nog niet wisten dat er een oplossing voor is.  

Wij helpen beheerders van vastgoed en infrastructuur beheer te optimaliseren zodat zij betere prestaties kunnen leveren (kostenefficiënter, minder risico, beter voorbereid). Anders dan traditionele bedrijven bieden wij door een combinatie van vindingrijkheid, ervaring en het gebruik van wetenschappelijke inzichten een breder palet van data en daardoor een dieper inzicht. Datagestuurd asset management.

Jeroen van de Laar

Co-Founder

Jeroen heeft decennia aan ervaring met softwaretoepassingen voor de bouw-, infra- en vastgoedmarkt en een waardevol relatienetwerk. Als kartrekker van Inscio anticipeert Jeroen nu op de kansen die sensortechnologie voor de bouw biedt: vrijwel realtime remote inzicht in de conditie en het gedrag van de hele gebouwschil.

Jeroen van de Laar

Ernest Knoors

Co-founder

Ernest is een engineer en data-scientist puur sang, die de waarde van meetdata weet te vertalen naar proces- en systeemoptimalisaties. Met twintig jaar ervaring in de Formule 1 en DTM weet hij als geen ander dat data- analyses bepalen of je wint of verliest. Als mede-initiatiefnemer en -eigenaar van Inscio geeft Ernest gebouweigenaren en -beheerders meer inzicht in hun waardevolle assets.

Ernest Knoors

Datagestuurd asset management

Wij onderscheiden veel verschillende kostbare assets: woningen, kantoorgebouwen, productielocaties, logistieke centra, fabrieken, infrastructuur, kunstwerken zoals bruggen en viaducten, maar ook pijplijnen in de petrochemie, dijken en kademuren.  

De gemene deler is dat de eigenaar, gebruiker of beheerder op elk moment inzicht wil hebben in de prestaties van die assets, gericht willen ingrijpen bij problemen én effectief onderhoud willen plegen zodat de risico’s op problemen en bijkomende gevolgschades minimaal zullen zijn. Dat is wat we doen. Inscio – Outside Insights  

Klaar om data te verzamelen?

Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

 

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .