Overige branches

Inscio.nl > Overige branches

Terug naar homepage

Datagestuurd asset management

Wij onderscheiden veel verschillende kostbare assets: woningen, kantoorgebouwen, productielocaties, logistieke centra, fabrieken, infrastructuur, kunstwerken zoals bruggen en viaducten, maar ook pijplijnen in de petrochemie, dijken en kademuren.  


De gemene deler is dat de eigenaar, gebruiker of beheerder op elk moment inzicht wil hebben in de prestaties van die assets, gericht willen ingrijpen bij problemen én effectief onderhoud willen plegen zodat de risico’s op problemen en bijkomende gevolgschades minimaal zullen zijn. Dat is wat we doen. Inscio – Outside Insights  


Realtime inzicht voor bouw, infra en lolgistiek

Inscio is gespecialiseerd in het realtime meten met sensoren, datacommunicatie en analyses voor data gestuurde inzichten en beslissingen. Wij passen deze kennis en jarenlange ervaring zowel toe voor een aantal standaardtoepassingen, als ook maatwerkoplossingen voor de bouw, infrastructuur en logistiek.  


Sensoren kunnen in elke branche waarde toevoegen met realtime data en daarop gebaseerde inzichten tijdens de gehele levensduur van kostbare assets. Wij worden graag uitgedaagd met complexe businessvraagstukken, verhelpen graag hoofdpijn van onze klant als het gaat om businessvraagstukken en gaan voor sensorontwikkeling op maat. Van ‘proof-of-concept’ naar standaardtoepassingen en ‘data-as-a-service’.  


Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Bellen? Ja graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .