Slimme daken

Inscio.nl > Slimme daken

Terug naar homepage

Slimme daken: altijd inzicht in conditie en risico's

Inscio levert op abonnementsbasis ‘Data-as-a-Service’ voor het remote monitoren van de actuele conditie en werking van daken. De sensoren kunnen verwerkt worden in alle daken met een isolatielaag, dus ook daken die zijn geïsoleerd met EPS en PIR.  


Meetwaarden als drukbelasting, temperatuur, vochtigheid en isolatiewaarden worden gerelateerd aan de sensorlocaties gevisualiseerd in een duidelijk managementdashboard, online en in een app. 


IoT sensoren: lekdetectie en voorkomen van gevolgschades!

Vastgoedbezitters en -beheerders willen objectief inzicht in de conditie van hun daken. Inscio maakt dat mogelijk met IoT-sensoren . Zowel bij nieuwbouw-, als renovatie- en verduurzamingsprojecten. In plaats van reageren op lekkages en gevolgschades herstellen kan schade worden voorkomen en de levensduur verlengd.  


Steeds meer daken worden ook gebruikt als verblijfsruimte (daktuinen), voor het opvangen en geleidelijk afvoeren van hemelwater (retentiedaken) of het installeren van zonnepanelen. De IoT-sensoren en realtime data geven op elk gewenst moment een objectief inzicht in de conditie van die daken, op plaatsen die niet zichtbaar zijn.

Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Bellen? Ja graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .