IoT sensor ontwerp voor specifieke problemen

Inscio.nl > Vraagspecifiek

Terug naar homepage

IoT sensortoepassingen voor de bouw, GWW, industrie en logistiek

Inscio is gespecialiseerd in het realtime meten met sensoren, datacommunicatie en analyses voor datagestuurde inzichten en beslissingen. Wij passen deze kennis en jarenlange ervaring zowel toe voor een aantal standaardtoepassingen, als maatwerkoplossingen voor de bouw, GWW, industrie en logistiek. Hieronder staan de toepassingen beschreven waaraan onze IoT sensoren met ‘Data-as-a-Service’ belangrijke waarde kunnen toevoegen.   

Sensorontwikkeling voor maatwerkinzichten

Sensoren kunnen in elke markt waarde toevoegen met realtime data en daarop gebaseerde inzichten tijdens de gehele levensduur van kostbare assets. Alleen hoe kiest u nu de beste sensoren en communicatiemethode voor uw toepassing? Dat is nu juist de onderscheidende specialisatie van Inscio. Wij worden graag uitgedaagd met complexe businessvraagstukken, hoofdpijn over de beste oplossing en sensorontwikkeling op maat voor IoT-toepassingen. Vervolgens maken wij de voordelen van zo’n maatwerkoplossing in de praktijk inzichtelijk met een ‘proof-of-concept’ toepassing en het doorontwikkelen ervan tot ‘data-as-a-service’.

Industriële machines en processen

In de maakindustrie worden al jarenlang sensoren gebruikt voor datacollectie ten behoeve van het preventief onderhouden van apparaten, gereedschappen en machines. Wij kunnen daar specialistische kennis en ervaring aan toevoegen met sensoren en ‘Data-as-a-Service’ die in realtime kritische procescondities monitoren, zoals de temperatuur, vochtigheid, druk en belastingen. Met als doel kostbare stilstand te voorkomen en processen te optimaliseren. Afhankelijk van de behoeften, eisen en wensen ontwikkelen en implementeren wij sensoren en dataservices op maat, voor technisch complexe meetuitdagingen en inzichten.

 

Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .