IoT sensoren en data zorgen voor slimme assets

 

Inscio.nl > Technologie

Terug naar homepage

IoT sensoren zorgen voor slimme assets

Inscio levert een cloudgebaseerde oplossing voor data-acquisitie met IoT-sensoren en een LoRaWan. Deze wordt vooral toegepast in de isolerende daken van bedrijfshallen, kantoren en wooncomplexen, voor het meten van de vochtigheidsgraad, temperatuur en isolatiewaarden. 

IoT-sensoren communiceren elk uur, of een ander tijdsinterval, verschillende meetwaarden via een LoRaWAN. Deze combinatie verbruikt bijzonder weinig energie, waardoor het systeem jarenlang zonder onderhoud meetwaarden kan doorgeven, als alternatief voor dure inspecties op locatie. 

Inscio benut de betrouwbare en flexibel schaalbare LoRA-infrastructuur van KPN. Deze stuurt de metingen door naar een app met dashboards en grafieken, gerelateerd aan de locaties van alle sensoren. Eenvoudig en laagdrempelig te gebruiken op abonnementsbasis.

‘Data-as-a-Service’ voor remote conditiemonitoring

Inscio levert op abonnementsbasis ‘Data-as-a-Service’ voor het remote monitoren van de actuele conditie en werking van kostbare assets in de buitenruimte, zoals daken, gevels en kunstwerken.  

Meetwaarden als beweging, temperatuur, vochtigheid en isolatiewaarden worden gerelateerd aan de sensorlocaties gevisualiseerd in een duidelijk managementdashboard, online en in een app. 

Klanten betalen alleen een abonnement voor de geleverde data, zonder zelf te hoeven investeren in het implementeren en onderhouden van de bijbehorende meet- en rapportage-oplossing.

Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Ja, graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .