Voordelen

Inscio.nl > Voordelen

Terug naar homepage

Objectieve data uit vastgoed en infrastructuur

Data-acquisitie met IoT-sensoren levert de volgende businessvoordelen op:  


Meer inzicht in de conditie, het gedrag en de levensduur van kostbare assets.  

Besluitvorming op basis van actuele data, in plaats van aannames en modellen. 

Kostenbesparing door geautomatiseerde data-acquisitie, -analyse en -rapportage.

Inscio levert gebouweigenaren en -beheerders ‘Data-as-a-Service’ voor preventief onderhoud en risicomanagement. Daarmee is de conditie van gebouwen, infrastructuur en ander vastgoed exacter te monitoren dan met periodieke inspecties en ook kostenefficiënter te beheren.  


Toeleveranciers zoals dakdekkers kunnen de meetdata tevens benutten als basis voor een servicecontract, of het proactief voorkomen van lekkages en schades. Data-acquisitie met IoT-sensoren is ook toepasbaar voor o.a. gevels, funderingen en schilderwerk. 


Inzicht in conditie, prestatie en lekdetectie

Dakdekkers en -fabrikanten willen tijdens de garantieperiode natuurlijk geen lekkages en schades. Toch kunnen verschillen in temperatuur en vochtigheid al na enkele jaren tot verrassingen leiden.  


Inscio helpt dakproblemen bij klanten te voorkomen met vrijwel realtime sensordata. 


Door de trend dat daken steeds vaker gebruikt worden als verblijfsruimte (daktuinen) en voor het opvangen en afvoeren van hemelwater (rententiedaken), wordt conditiemonitoring belangrijker. 


De ‘slimme dakoplossing’ van Inscio is geschikt voor platte isolerende daken, omdat alle meetsensoren in het isolatiepakket worden geplaatst. Ze verbruiken heel weinig energie, waardoor alle sensoren zonder onderhoud ruim tien tot vijftien jaar data kunnen verzamelen en versturen. 


Van Wylick gebruikt de innovatieve oplossing van Inscio in het Isomix-Sensor aanbod. Daarbij meten onze IoT-sensoren in drie lagen van het Isomix-daksysteem bijna in realtime of de temperatuur, het vochtgehalte en de geleiding binnen de gewenste gebruikswaarden blijven.

Klaar om data te verzamelen?
Bel of mail ons!

Of je nu gebruik wil maken van onze standaardoplossing voor daken en gevels of op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem: neem contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Contact

Kantoor


Het Klaphek 5, 3401 RZ Ijsselstein

E-mail


info@inscio.nl

Bellen? Ja graag!


Ernest +31 (0)6 29 08 55 52
Jeroen +31 (0)6 53 58 79 86

    .